Qui som

Som una  Associació  cristiana oberta a tothom que es pregunta què vol dir ser cristià en el segle XXI i cerca  respostes adients al nostre temps, sabent que no podem viure impassibles en una societat que tolera el sofriment i la marginació de moltes persones.

 

Ens proposem

  • Contribuir a la construcció d’una societat que respecti els drets humans i es comprometi amb el treball per la pau i per un model econòmic solidari i respectuós amb el planeta, amb la mirada esperançada pròpia de la nostra visió transcendent de la història.
  • Defensar els valors del diàleg i la cooperació per poder debatre lliurement i amb generositat d’idees  els temes d’actualitat que la societat de la informació passa per alt,  però que influeixen en la qualitat de vida de les persones.
  • Estar atents als reptes que la societat planteja a les ciències, a les humanitats i a les religions, en la defensa dels valors fonamentals com la racionalitat, la llibertat, la solidaritat, l’ecologia, la comunicació honesta…
  • Convidar als socis a una feina conjunta de discerniment per donar significat al nom de l’Associació «Cristianisme al Segle XXI» amb propostes compromeses amb el procés d’humanització que proposa l’Evangeli, que ens fa mirar endavant amb confiança. 
  • Denunciar les causes de les noves formes de pobresa i de violència que van augmentant i donar a conèixer iniciatives que les combaten.
  • Contribuir a la renovació de les esglésies, fomentar l’ecumenisme i restar oberts a experiències d’espiritualitat tant institucional com no institucional.

Oferim formació per a professors

Organitzem trobades de reflexió per a grups reduïts

Mantenim una Web que dona a conèixer esdeveniments rellevants