Fòrum Social Català 2010

FSCat-201030-31 / GENER / 2010

Fòrum Social Català

Els convocants consideren que és el moment oportú per a la trobada i la posada en comú, – des de la laïcitat i des de les diferents expressions religioses, però sense ingerències jeràrquiques -, de l’espiritualitat, les incerteses, la confiança, el silenci, la riquesa de la diversitat, la preocupació pel moment present, amb la crisi econòmica, l’atur i el desgavell de tantes famílies, fent visible la força que dóna la comunitat quan es comparteix a fons la seguretat de l’esperança.

El Fòrum Social Català (FSCat) és un espai de trobada obert, divers, plural, no confessional, no governamental i no partidari. És un espai d’intercanvi d’experiències, de debat, de mobilització i d’articulació d’entitats i de moviments socials que rebutgen el model actual de desenvolupament dels pobles i que es troben en un procés permanent de recerca i construcció d’alternatives. El FSCat pretén estimular la reflexió i l’acció a partir d’una democràcia veritablement participativa, pel que fa a les dinàmiques polítiques, econòmiques i socials actuals i proposar alternatives que se centren en l’atenció de les necessitats de l’ésser humà i del respecte a la natura.

Tal com havíem anunciat, Cristianisme al segle XXI va participar, el dia 30 de gener 2010, amb una taula rodona sobre la laïcitat en la que van participar Josep M. Gasch, Sefa Amell  i Joel Cortés.

FSCat-2010_fotoResum de l’aportació de Sefa Amell    
Resum de l’aportació de Joel Cortés  
Resum de l’aportació de Josep M. Gasch  

Pàgina web del Fòrum Social Català 2010
Pàgina web del Fòrum Social Català

 

Comparteix aquesta entrada